Go to Top
WeCreativez WhatsApp Support
Ons support team zit klaar voor al uw vragen over ICT en Online Marketing, daag ons uit.
👋Kunnen wij u helpen?

 

Corona en de impact op (digital) marketing en ICT

 

Maatregelen Koel ICT tegen verspreiding van Corona

Uiteraard hebben we bij Koel ICT ook maatregelen getroffen om verspreiding van het virus te voorkomen. Deze kunnen de manier van samenwerken met klanten en partners beïnvloeden, daarom delen we ze hieronder:

 

- We werken zoveel mogelijk thuis. Omdat feitelijk al onze tools en programma's 'cloud based' zijn, levert dit verder geen beperkingen op. Iedereen werkte al op laptops en heeft waar nodig extra apparatuur als monitoren mee naar huis genomen.

- Het kantoor blijft geopend voor collega's die niet thuis kunnen werken. We hebben extra hygiënemaatregelen genomen.

- Het aantal persoonlijke afspraken proberen we tot een minimum te beperken. We maken gebruik van Google Hangouts, Skype e.d. om afspraken wel zoveel mogelijk door te laten gaan. Tot op heden zijn onze ervaringen en die van onze partners zeer positief.

- Klantenteams binnen Koel ICT werken intensief samen via Teamleader, Hangouts en mobiele telefoon. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van onze communicatie en campagnes op hetzelfde hoge niveau houden als altijd.

- Waar we wel persoonlijk afspreken beperken we het fysieke contact en houden we voldoende afstand.

- Collega's met ziekteverschijnselen blijven sowieso thuis.

- We bezoeken de komende weken geen congressen, seminars en andere zakelijke bijeenkomsten en vervangen deze door webinars, livestreams en online events om op de hoogte te blijven en kennis en inspiratie op te doen.

 

Dank voor je aandacht en sterkte met deze crisis.

 

Team Koel ICT