host-exchange

Wat is Hosted Exchange

Hosted Exchange is een service, waarbij een provider als het ware een Microsoft e-mailbox beschikbaar stelt op een server. Gebruikers kunnen hiermee hun gegevens op de server laten hosten. De provider beheert de server. Gebruikers hebben hiermee overal ter wereld toegang tot hun e-mails, adresboek, agenda, taakbeheer en documenten. E-mails worden met push-technologie naar een computer, laptop, tablet of mobiele telefoon gestuurd.

De vereiste voor het gebruik van deze technologie is een Microsoft Exchange Server. Deze wordt door verschillende providers aangeboden, waaronder Microsoft zelf. De software van Exchange Server wordt hiermee gehost als een service, oftewel een SaaS.

Voor wie is Hosted Exchange

Hosted Exchange zorgt ervoor dat bedrijven op een efficiënte manier met documenten, e-mail, adresboeken, agenda’s en taakbeheer omgaan. Het bevat alle functionaliteiten en voordelen van Microsoft Exchange, zonder dat jij je druk hoeft te maken over de kosten en het beheer van de server.

Hostedexchange-Koelict

Wat doen wij

Koel ICT is specialist op het gebied van Hosted Exchange. Met onze uitgebreide kennis en ervaring van Hosted Exchange zorgen wij ervoor dat het beheer van jouw documenten, e-mail, adresboeken, agenda’s en taken bij een provider worden ondergebracht en dat jij overal ter wereld toegang hebt tot deze gegevens en op elk apparaat probleemloos e-mails kan ontvangen en verzenden.

Wat kost Hosted Exchange

Omdat Hosted Exchange afhankelijk is van het aantal gebruikers en de hoeveelheid data die je opslaat bij de provider hanteren wij hiervoor geen standaardtarieven. Tijdens een afspraak stellen wij vast wat er nodig is om jouw Hosted Exchange in te richten. Direct daarna stellen wij een offerte en planning op.

Meer informatie of afspraak over Hosted Exchange

Heb je nog vragen over Hosted Exchange, neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij geven je graag het allerbeste advies.