cloud-opslag

Wat is Microsoft 365

Wil jij overal en op elk apparaat aan jouw documenten kunnen werken? Dan is Microsoft 365 van Microsoft de oplossing. Microsoft heeft de meest gebruikte applicaties (Word, Excel, Outlook, Skype en PowerPoint) samengevoegd in een abonnementsservice. Deze draait in de cloud.

Op deze manier werk je altijd met de meest recente versies van de software en profiteer je van de laatste verbeteringen. Bovendien zijn jouw documenten altijd veilig opgeslagen en heb je vanaf elk apparaat (desktop, laptop, tablet en telefoon) overal toegang tot jouw bestanden.

Wat kan ik met Microsoft  365

Met Microsoft cloud services zoals OneDrive en Microsoft Teams kan iedereen documenten maken, bewerken en delen. Dit verhoogt de productiviteit en efficiency voor het werken in teams, met klanten en leveranciers.

Voor wie is Microsoft 365

Microsoft 365 is geschikt voor iedereen die werkt met Word, Excel, Outlook, Skype en PowerPoint. Dagelijks worden veel documenten, spreadsheets en presentaties gemaakt en e-mails verzonden. Daarnaast vindt chatten en video conferencing met collega’s, klanten en leveranciers steeds meer plaats. Het delen van bestanden en het uitwisselen van informatie kan met Microsoft 365 heel eenvoudig plaatsvinden. Zowel binnen grote bedrijven als in het midden- en klein bedrijf.

Ben je al bekend met de applicaties van Microsoft, zoals Word, Excel, Outlook, Skype en PowerPoint? Dan is de overstap naar Microsoft 365 heel eenvoudig gemaakt.

office-365-Koelict

Wat doen wij

Koel ICT is Microsoft Cloud Solution Provider en heeft veel ervaring met Microsoft 365 en de applicaties van Microsoft. Ook de kennis van de Microsoft licenties hebben we in huis. We kunnen je helpen met het kiezen van het beste abonnement.

Koel ICT regelt de licentie en de implementatie van Microsoft 365 en we zetten je bestaande documenten over naar de cloud. Zonder gegevens te verliezen. Je hebt dus direct weer toegang tot al jouw documenten en kan onmiddellijk profiteren van het werken in de cloud.

Wat kost Microsoft 365

Ben je klaar voor de overstap naar Microsoft 365? Kies dan het pakket dat het beste bij jouw situatie past.

Meer informatie of afspraak over Microsoft 365

Heb je nog vragen over Microsoft 365, neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij geven je graag het allerbeste advies.