Marketing

SEO

Search engine optimalisation oftewel SEO. Elke bedrijf met een website of webshop heeft er mee te maken. De SEO technieken zijn gericht op het verbeteren en optimaliseren van je website. Dit is voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en Bing.

Google Ads

Google Ads is een advertentieprogramma. Je kunt ermee adverteren in de zoekresultaten van Google. Adverteren met Google Ads wordt ingezet door middel van zoekwoorden. Bij Google Ads betaal je per klik. Deze klik wordt perfect meetbaar gemaakt binnen Google Ads.

Bing Ads

Bing Ads is een advertentieprogramma. Je kunt ermee adverteren in de zoekresultaten van Bing. Adverteren met Bing Ads wordt ingezet door middel van zoekwoorden. Bij Bing Ads betaal je per klik. Deze klik wordt perfect meetbaar gemaakt binnen Bing Ads.

Social Media

Wil jij beginnen met het inzetten van social media of heb je al een social media account en geen idee waar je moet beginnen? Koel ICT heeft veel ervaring met het inrichten van social media accounts, doelgroep bepalen en targeten, Nieuwe strategieën bedenken en nog veel meer.

Google Shopping

Heb jij een webshop en wil je dat nog meer klanten jouw producten zien? Google Shopping kan je daar bij helpen. Klanten zien direct je product en prijs. Met deze manier van adverteren bent u minder geld kwijt in vergelijken met tekstadvertenties. Klanten die op uw advertentie klikken zijn vaak al relevanter door het visuele aspect van de advertentie.

Google Analytics

Google Analytics is een dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en weer te geven. Het doel is om de beheerder van de website een beeld te geven van de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Met deze informatie kan de beheerder eventuele reclamecampagnes of onderdelen van de website aanpassen aan het gedrag van de bezoeker.

Google Tag Manager

Websites bevatten vaak JavaScript code. Deze code verzamelt allerlei informatie over het gedrag van de bezoeker en conversies. Deze stukjes code noemen wij “tags”. De Google Analytics tag verzamelt informatie over wat de bezoeker doet op je website. Met deze informatie kan je je website aanpassen op het gedrag van je bezoekers.