Bing Ads

Wat is Microsoft Ads

Google is in Nederland de meest gebruikte zoekmachine (90%). Maar naast Google worden ook andere zoekmachines gebruikt. De belangrijkste zijn Microsoft Bing en Yahoo (samen 8%). Deze zoekmachines hebben een eigen advertentieprogramma voor het plaatsen van online advertenties, namelijk Microsoft Ads.

Door te adverteren bereik je mensen die geen gebruik maken van Google. Door de kleine groep gebruikers binnen de zoekmachines Bing en Yahoo is de concurrentie kleiner en kunnen de kosten per klik lager zijn dan met Google Ads.

Wat kan ik met Microsoft Ads

Tegenwoordig is online adverteren interessanter dan adverteren in een krant, een magazine of een commercial op radio of tv. Omdat online advertenties een heel gericht bereik heeft, namelijk de mensen die al op zoek zijn naar jouw product, dienst of informatie. Betaalde advertenties worden in Bing en Yahoo boven de niet-betaalde zoekresultaten vertoond. Hierdoor neemt het aantal bezoekers op jouw website toe.

Voor wie is Microsoft Ads

Wil jij met jouw website hoger scoren in Bing en Yahoo om meer bezoekers op jouw website te krijgen? Dan kan het voor jou interessant zijn. Met Microsoft Ads kun je namelijk heel gericht online adverteren en word jouw website bovenaan in de zoekresultaten van Bing en Yahoo vertoond.

Bing-Ads-Koelict

Wat doen wij

Koel ICT is specialist op het gebied van Microsoft Ads. Wij bewijzen dagelijks dat het inzetten van Microsoft Ads leidt tot een hogere score in Bing en Yahoo, meer bezoekers op jouw website en meer nieuwe klanten.

Voordat wij Microsoft Ads voor jou gaan inrichten, beginnen we met een aantal analyses. Dit zijn de  concurrentie-analyse, een doelgroeponderzoek en een zoektermenonderzoek. De uitkomsten van deze analyses passen wij toe bij de inrichting van Microsoft Ads, het kiezen van de juiste zoektermen en het opzetten van één of meer online campagnes.

Wat kost Microsoft Ads

Bij Microsoft Ads gaat het om de kosten per klik op een advertentie. Dit wordt bepaald door een biedingssysteem. Je betaalt een bepaald bedrag per keer dat er op jouw advertentie wordt geklikt. Als jouw advertentie honderd keer wordt weergegeven, maar er vijftig keer op wordt geklikt, betaal je alleen voor die 50 klikken. Omdat jij zelf een maximum bedrag per maand instelt voor de klikken op jouw advertentie, word je achteraf nooit verrast.

Naast de kosten per klik, die je betaalt aan Microsoft, brengen wij eenmalige en maandelijkse kosten in rekening voor het inrichten, rapporteren en optimaliseren van jouw Microsoft Ads en eventuele overige opties. Deze tarieven zijn afhankelijk van welk pakket je kiest.

Meer informatie of afspraak over Microsoft Ads

Heb je nog vragen over Microsoft Ads, neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij geven je graag het allerbeste advies.