Seo

Wat is SEO

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, in het Nederlands: zoekmachine optimalisatie. SEO bestaat uit diverse technieken die ervoor zorgen dat jouw website wordt geoptimaliseerd en verbeterd. Dit doe je om hoger te scoren in zoekmachines, zoals Google en Bing.

SEO bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk:

– content optimalisatie
– techniek optimalisatie
– link building

Wat kan ik met SEO

Elk bedrijf wil veel bezoekers op zijn website, want bezoekers kunnen nieuwe klanten worden. Mensen zoeken binnen Google of een andere zoekmachine naar producten, diensten of andere informatie.

Het resultaat van een zoekopdracht, in bijvoorbeeld Google, is een lange lijst met gevonden websites. Deze lijst met zoekresultaten is verdeeld in twee onderdelen: de betaalde advertenties (bijvoorbeeld met Google Ads) en de zogenaamde organische zoekresultaten. De organische zoekresultaten zijn websites die zijn gevonden op basis van de ingevoerde zoekopdracht in relatie tot de inhoud van de gevonden websites. Zonder dat daarvoor tegen betaling is geadverteerd.

Voor wie is SEO

Wil jij met jouw website hoger scoren in zoekmachines als Google of Bing? Dan is het belangrijk om SEO toe te gaan passen. Voordat je dit doet, is het verstandig om jezelf een aantal vragen te stellen, zoals:

– wat zoeken mijn bezoekers?
– hoe zoeken ze dat?
– welke zoekwoorden gebruiken zij?

SEO-Koelict

Wat doen wij

Koel ICT is specialist op het gebied van SEO. Wij bewijzen dagelijks dat het toepassen van SEO leidt tot een hogere score in zoekmachines met als resultaat meer bezoekers op jouw website en meer nieuwe klanten.

Welke producten, diensten of informatie bied je aan op jouw website? In welke behoeften van bezoekers voorzien deze producten, diensten of informatie? Koel ICT voert een zoekwoordenanalyse uit, die je inzicht geeft in wat jouw bezoekers zoeken en wat ze verwachten op jouw website te vinden.

Zodra dit inzicht duidelijk is kunnen we beginnen om SEO toe te gaan passen op jouw website. Dit betekent onder andere dat we de teksten en afbeeldingen op jouw website gaan optimaliseren. We gaan jouw website technisch optimaliseren, waardoor deze sneller laadt, juist wordt weergegeven in alle type browsers en op alle apparaten. Dit doen we zodat een bezoeker die vanuit een zoekmachine op jouw website terecht komt ook direct vindt waarnaar hij op zoek is.

Meer informatie of afspraak over SEO

Heb je nog vragen over SEO , neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij geven je graag het allerbeste advies.