Webontwikkeling

Website

Tegenwoordig zoeken wij alles op op internet. Als je dan ook een bedrijf hebt is het zeer belangrijk om ook een website te hebben. Je website is tegenwoordig ook je bedrijf. Een website moet goed werken op desktop, tablet en smartphone. Wij kunnen dit voor u realiseren. Een complete website op maatwerk en helemaal naar uw wensen.

Webshop

Een webshop is een snelle en relatief goedkope manier om een eigen bedrijf te starten. Een belangrijk voordeel van de webshop is dat u niet perse een eigen bedrijfspand nodig heeft. Het beheer van uw webwinkel kan vanuit huis. U kunt daardoor sneller en met minder kosten starten.

Webdesign

De term webdesign heeft betrekking op het vormgeven van websites. Omdat een website naast vormgeving, ook betrekking heeft op zaken als navigatie en interactie wordt van een webdesigner vaak meer verwacht dan alleen vormgevingscapaciteiten.

Hosting

Hosting betekent dat uw website via een server in verbinding staat met het internet. Uw website wordt gehost op een server, wat eigenlijk een gewone computer is die 24 uur per dag aan staat en aangesloten is op het internet. Wie uw domeinnaam intikt in een browser wordt automatisch naar de bestanden op de server geleid. Zo is uw website online te zien over de hele wereld.

Google Tag Manager

Websites bevatten vaak JavaScript code. Deze code verzamelt allerlei informatie over het gedrag van de bezoeker en conversies. Deze stukjes code noemen wij “tags”. De Google Analytics tag verzamelt informatie over wat de bezoeker doet op je website. Met deze informatie kan je je website aanpassen op het gedrag van je bezoekers.

Google Analytics

Google Analytics is een dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en weer te geven. Het doel is om de beheerder van de website een beeld te geven van de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Met deze informatie kan de beheerder eventuele reclamecampagnes of onderdelen van de website aanpassen aan het gedrag van de bezoeker.