analytics-koelICT

Wat is Google Analytics

Google Analytics is een dienst van Google om statistieken en data van een website te verzamelen en deze gedetailleerd weer te geven. Door Google data over jouw website te laten verzamelen, leert en verzamelt Google steeds meer informatie om de beste zoekmachine ter wereld te blijven.

Wat kan ik met Google Analytics

Meten is weten. Je kunt via Google Analytics data bekijken over het gedrag van je bezoekers, het aantal, waar ze vandaan komen en nog veel meer. Het geeft jou een duidelijk beeld te van de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Met Google Analytics kun je beter (bij)sturen. Monitor het succes van Google Ads en ontdek hoe je op basis van feiten en cijfers je website steeds verder optimaliseert.

Wil je op een snelle en slimme manier ontdekken waarom jij nu weinig of geen klanten krijgt via je website, of je marketingbudget wel echt goed wordt besteed en wat elke bezoeker op je website doet? Dan raden wij je aan om dit te gaan gebruiken.

analytics-KoelICT1

Wat doen wij

Koel ICT is specialist op het gebied van Google Analytics. Omdat Google zoveel data verzamelt is het, zeker voor de beginnende gebruiker, bijna onmogelijk om de belangrijkste informatie aan deze data te ontlenen.

Voordat je Google Analytics gaat inzetten, gaan we samen bepalen wat je ermee wilt bereiken. Bijvoorbeeld welke doelen je stelt aan jouw website. Wil je meer bezoekers? Wil je producten of diensten verkopen? Wil je bezoekers van de juiste informatie voorzien? Wil je weten waar en waarom potentiële klanten afhaken in het koopproces? Met andere woorden: welke data wil je uit Google Analytics halen, wat wil je meten en waarom?

Met onze jarenlange ervaring en het continu bijhouden van onze kennis van Google Analytics kunnen wij jou voorzien van de juiste informatie. Met als doel om jouw website steeds verder te optimaliseren, meer bezoekers te genereren. Bezoekers die klanten worden en blijven.

Wat kost Google Analytics

Omdat het inzetten van Google Analytics niet voor iedereen hetzelfde is, hanteren wij hiervoor geen standaardtarieven. Tijdens een afspraak stellen wij vast wat er nodig is om jouw Google Analytics effectief te maken. Direct daarna stellen wij een offerte en planning op.

Meer informatie of afspraak over Google Analytics

Heb je nog vragen over Google Analytics, neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij geven je graag het allerbeste advies.