Google-Tag-Manager-KoelICT

Wat is Google Tag Manager

Google Tag Manager is een online tool van Google waarin je HTML-code en JavaScript op je website kan plaatsen zonder tussenkomst van een programmeur. Je plaatst eenmalig de code op elke pagina van je website. Daarna kun je via jouw Google Tag Manager dashboard voortaan zelf, zonder kennis van programmeren, code toevoegen aan je website.

Wat kan ik met Google Tag Manager

Met Google Tag manager ben je in staat om informatie van Google Analytics te gebruiken om Google Ads, Facebook, Twitter of Linkedin advertenties te personaliseren op basis van het gedrag van de bezoekers op je website. Je kunt jouw online advertenties in Google Ads zelfs afstemmen op welke website pagina’s iemand heeft bezocht, op welke knop iemand heeft geklikt, hoe lang bezoekers op jouw website zijn geweest en hoeveel pagina’s zij hebben bekeken.

Het meten van het effect van jouw online advertenties op Social Media kanalen als Facebook, Instagram, Linkedin en Twitter wordt heel eenvoudig met Google Tag Manager.

Google-tag-manager-Koelict

Wat doen wij

Koel ICT heeft veel ervaring met Google Tag Manager. Wij adviseren jou hoe je Google Tag Manager moet gebruiken. Samen maken we een plan van wat je wilt gaan meten. Wij maken jouw account aan, plaatsen de juiste tags, testen deze en publiceren ze daarna. In principe kun je het daarna zelf beheren. Maar wanneer je verdere ondersteuning of advies nodig hebt kun je een beroep doen op onze specialisten.

Wat kost Google Tag manager

Omdat het inzetten niet voor iedereen hetzelfde is en afhankelijk is van de verschillende opties die er zijn, hanteren wij hiervoor geen standaardtarieven. Tijdens een afspraak stellen wij vast wat er nodig is om jouw Google Tag Manager te activeren. Direct daarna stellen wij een offerte en planning op.

Meer informatie of afspraak over Google Tag Manager

Heb je nog vragen over Google Tag Manager, neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij geven je graag het allerbeste advies.