responsive website

Wat is Hosting

Hosting is het huren van opslagruimte, rekencapaciteit en intern geheugen van een server. De partij waar je de hosting van jouw website of webshop onderbrengt, zorgt ervoor dat jouw website of webshop blijft werken door deze continu te monitoren en software updates uit te voeren. De partij zorgt ervoor dat de server beveiligd is en dat jouw website of webshop snel werkt.

Voor wie is Hosting

De meeste bedrijven, zeker in het midden- en kleinbedrijf, kiezen ervoor om de webruimteverhuur van hun website of webshop uit te besteden. Zij brengen het onder bij een provider, die alle kennis en techniek in huis heeft om jouw website of webshop op een externe server te hosten.

De voordelen van het uitbesteden van de hosting van jouw website of webshop is dat je zelf weinig tot geen kennis nodig hebt van de techniek. Vergelijk het met de bouw en het beheer van jouw bedrijfspand. Van projectontwikkelaar, tot architect, tot aan de aannemer en de beheerder van jouw bedrijfsruimte is allemaal in goede handen. De infrastructuur en techniek worden ingericht en up to date gehouden en jouw website of webshop werkt zonder verder enig omkijken.

hosting-koelict

Wat doen wij

Koel ICT is een gespecialiseerde provider. Met alle kennis van techniek, internetprotocollen, DNS instellingen, e-mail en beveiliging. In sommige gevallen kiezen wij ervoor om de hosting onder te brengen bij een derde partij. En ook in dat geval zijn wij voor jou de aangewezen partij om dit proces te begeleiden. Wij spreken dezelfde taal en zorgen ervoor dat jouw website of webshop in korte tijd en zonder zorgen online is.

Heb je al een provider en ben je toe aan volgende stap, wil of moet je jouw website of webshop verhuizen, dan ben je bij Koel ICT ook aan het juiste adres.

Wat kost Hosting

Het tarief van Hosting is afhankelijk van de servercapaciteit die je huurt: opslagruimte, rekencapaciteit en intern geheugen. Verder zijn er geen onverwachte kosten en weet je dus vooraf waar je aan toe bent. Tijdens een afspraak stellen wij vast wat er nodig is voor jouw website of webshop. Direct daarna stellen wij een offerte en planning op.

Meer informatie of afspraak over Hosting

Heb je nog vragen over Hosting, neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij geven je graag het allerbeste advies.