webdesign

Wat is Webdesign

Webdesign heeft te maken met de vormgeving van de voorkant van een website of webshop. Het gedeelte dat bezoekers zien wanneer zij jouw website of webshop bezoeken.

Maar Webdesign wordt ook steeds vaker in een breder verband gebruikt. Dan wordt niet alleen de voorkant, maar ook de achterkant van een website of webshop bedoeld. Met de achterkant van een website of webshop wordt de techniek erachter bedoeld.

Een designer ontwerpt een website of webshop door de juiste kleuren, lettertypes, afbeeldingen en vormgeving te maken. De designer denkt ook na over de werking van de website of webshop en dat alles op de juiste plek staat, dat bezoekers snel vinden wat ze zoeken en dat de website of webshop op alle apparaten optimaal functioneert. Dit vereist ook kennis van de achterkant van het webdesign, de techniek.

Voor wie is Webdesign

Door de enorme toename in aantallen websites en webshops wordt Webdesign steeds belangrijker. Om je te kunnen onderscheiden van jouw concurrenten moet je zorgen dat jouw website of webshop opvalt. In ontwerp, in gebruiksvriendelijkheid, in snelheid en in betrouwbaarheid.

Webdesign wordt daarom meer en meer uitgevoerd door professionele webdesigners. Professionals die de laatste stand van de techniek kennen, die in de huid van een bezoeker kruipen, die in beelden denken en die weten wat de mogelijkheden en beperkingen zijn van de techniek achter een website of webshop.

webdesign-Koelict

Wat doen wij

Koel ICT is specialist in Webdesign van zowel de voor- als de achterkant. Deze twee disciplines worden vaak niet door één en dezelfde persoon uitgevoerd. Maar bij Koel ICT vind je die wel onder één dak. Wij ontwerpen de voorkant en bouwen de achterkant, zodat deze naadloos op elkaar aansluiten. Dit proces kent bij ons uiterst korte lijnen, waardoor jouw nieuwe website of webshop met een korte doorlooptijd online is.

Heb je al een website of webshop en is deze toe aan een nieuwe uitstraling, dan ben je bij Koel ICT ook aan het juiste adres.

Wat kost Webdesign

Webdesign is bijna altijd maatwerk. Wat wil je uitstralen, wat moet jouw website doen, hoe verkoop je jouw producten of diensten online zijn een aantal belangrijke factoren die het tarief van Webdesign bepalen. Tijdens een afspraak stellen wij vast wat er nodig is voor een uitmuntend webdesign voor jouw bedrijf. Direct daarna stellen wij een offerte en planning op.

Meer informatie of afspraak over Webdesign

Heb je nog vragen over Webdesign, neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij geven je graag het allerbeste advies.