webshop

Wat is een Webshop

Een webshop of webwinkel is een website die online producten en diensten verkoopt. De voordelen van een webwinkel ten opzichte van een fysieke winkel zijn legio. Om er slechts een aantal te noemen: geen sluitingstijden, geen personeel en geen dure winkelruimte. Veel winkels hebben naast hun fysieke winkelruimte ook een webshop. Het kan elkaar versterken: de zichtbaarheid van je producten en diensten in zowel de winkelstraat als op het internet kan de verkoop juist stimuleren.

Voor wie is een Webshop

In principe kunnen alle producten en diensten worden verkocht via internet. Klanten kunnen op elk gewenst moment een bestelling plaatsen. Of je nu schoenen, kleding, levensmiddelen, fietsen, elektronica, boeken, telefoons, auto’s of verzekeringen verkoopt, het is met een goede webwinkel allemaal mogelijk.

Klanten moeten de artikelen in jouw webwinkel eenvoudig kunnen vinden. Dat vereist een logische productindeling, goede artikelomschrijvingen, duidelijke afbeeldingen of video’s, transparante prijzen, soepele leverings- en retourvoorwaarden en een online betaalsysteem. En last but not least: snelle levering.

Webshop-Koelict

Wat doen wij

Koel ICT heeft veel ervaring met de ontwikkeling en het bouwen van webshops. Van eenvoudige tot zeer uitgebreide webwinkels. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van standaard webshopsoftware, die geheel naar eigen wens en inzicht kan worden ingezet om jouw webwinkel succesvol te laten zijn.

Heb je al een webshop en is jouw bedrijf toe aan een volgende stap, dan ben je bij Koel ICT ook aan het juiste adres.

Wat kost een Webshop

Bij het ontwerpen en bouwen van een webwinkel zijn een aantal variabelen van invloed op het tarief. De omvang en complexiteit van het artikelbestand, de koppeling met een back-office systeem of voorraadsysteem, de uitstraling van de webshop en de keuze van het online betalingssysteem bepalen onder andere de kosten. Tijdens een afspraak stellen wij vast wat er nodig is om jouw webwinkel online te brengen. Direct daarna stellen wij een offerte en planning op.

Meer informatie of afspraak over Webshop

Heb je nog vragen over Webshop, neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij geven je graag het allerbeste advies.