responsive website

Een nieuwe website

Wil je een nieuwe website? Voor jouw bedrijf, instelling of vereniging? Wil je de website zonder zorgen en snel online hebben? En goed vindbaar in Google?

Wat wil ik met mijn nieuwe website

Misschien heb je zelf al nagedacht over jouw nieuwe website. En we gaan je er zeker verder bij helpen. Een aantal belangrijke vragen die zullen worden beantwoord, zijn:

– Wie is jouw doelgroep? Hoeveel bezoekers verwacht je?
– Hoe moet de uitstraling van de website zijn?
– Wat wordt de inhoud?
– Ga je op jouw website ook producten of diensten verkopen?
– Heb je al een huisstijl, zoals een logo, kleuren en lettertypes?
– Heb je geschikte foto’s voor de website?
– Zijn er voorbeelden van andere websites die jou aanspreken?
– Wil je het beheer van de website zelf gaan doen?
– Waar wordt de website gehost?

Op deze manier krijgen wij een goed beeld waar jouw website aan moet voldoen.

website-koelict

Wat doen wij

Koel ICT ontwerpt, bouwt en beheert websites. Van eenvoudige tot uitgebreide websites. Websites met basisinformatie en websites met uitgebreide functionaliteiten. Dit doen wij voor grote bedrijven en voor bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf.

Koel ICT kan ook de huisstijlontwikkeling en het design voor jouw nieuwe website verzorgen. Wil je prikkelende stockfoto’s of juist eigen foto’s gebruiken? Wij regelen het allemaal.

Wat kost een nieuwe website

Omdat het ontwerpen, bouwen en beheren van websites bijna altijd maatwerk is, hanteren wij hiervoor geen standaardtarieven. Tijdens een afspraak stellen wij vast wat er nodig is om jouw nieuwe website online te krijgen. Direct daarna stellen wij een offerte en planning op.

Meer informatie of afspraak over een nieuwe website 

Heb je nog vragen over een nieuwe website, neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij geven je graag het allerbeste advies.