Home » G Suite, AdWords, SEO
G Suite, AdWords, SEO 2017-08-03T14:59:45+00:00
G Suite

Werken in de cloud

G Suite is een op de cloud-gebaseerd productpakket. Hiermee kunt u vanaf elk apparaat en op elke locatie verbinding maken. Met werken in de cloud wordt slimmer gewerkt, doordat samenwerken, beheer en communicatie wordt vergemakkelijkt. Deze nieuwe manier van werken bespaart ook kosten. Koel ICT is reseller van G Suite en kan u helpen met het inrichten van de gehele omgeving.

Meer info over G Suite

Online adverteren met resultaat

Google AdWords klinkt wellicht ingewikkelder dan het werkelijk is. Het zijn namelijk advertenties. Deze worden naast of boven de zoekresultaten weergegeven wanneer er een match is tussen het zoekonderwerp de klant en de zoekwoorden die door de adverteerder zijn gedefinieerd. De interesses van de klant komen in zo’n geval overeen met uw campagne.

Meer info over AdWords

Meer traffic op uw website

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Dit is een onderdeel van zoekmachinemarketing. Met SEO verbetert u de vindbaarheid van uw website in zoekmachines (bijvoorbeeld Google) door de activiteiten die u uitvoert. Deze website zal hierdoor hoog scoren en dus beter te vinden zijn voor potentiële klanten.

Meer info over SEO