Home » Google AdWords
Google AdWords 2017-08-03T14:59:46+00:00

Werf meer klanten via Google Adwords

Wat is Google AdWords?

Google AdWords klinkt wellicht ingewikkelder dan het werkelijk is. Het zijn namelijk advertenties. Deze worden naast of boven de zoekresultaten weergegeven wanneer er een match is tussen het zoekonderwerp de klant en de zoekwoorden die door de adverteerder zijn gedefinieerd. De interesses van de klant komen in zo’n geval overeen met uw campagne.

Koel IT - Google Adwords

Adverteer doelgericht (locatie en consument)

Uw advertenties kunnen gericht worden op klanten in bepaalde regio’s, steden of binnen een bepaalde afstand van uw bedrijf of winkel. Ook is mogelijk om de juiste klanten te bereiken, doordat de advertentie gekoppeld is aan de zoekopdrachten van deze klanten. Op deze manier benadert u dus alleen potentiële klanten.

Betaal voor resultaat en bepaal eigen budget

Adverteren in de lokale kranten of flyers verspreiden zijn verouderde manieren om te adverteren. De kosten van dergelijke advertenties lopen hoog op zonder dat u weet of het effect heeft gehad. Daarom betaalt u voor online campagnes via Google AdWords alleen wanneer iemand op uw advertentie klikt. U betaalt dus alleen wanneer uw advertenties werken. Ook bepaalt u de investering. Begin bijvoorbeeld met €10 per dag.

Koel ICT zet uw Google AdWords campagne op

Koel ICT is gespecialiseerd in het opzetten van Google AdWords campagnes. U heeft er dus geen omkijken meer naar. Na de installatie van de online campagne houdt Koel ICT alle gegevens bij in de Google Adwords tool. Zo ontvangt u maandelijks overzichtelijke rapportages waarin de prestaties van uw Google Adwords campagne worden vermeld. Hierin staan bijvoorbeeld het aantal bezoekers dat uw website heeft bezocht, welke pagina’s of artikelen zij hebben bekeken en wat de advertentiekosten bedragen.