Home » Google foto’s is de plek om al uw zomerfoto’s veilig op te slaan en te bewaren!

Google foto’s is de plek om al uw zomerfoto’s veilig op te slaan en te bewaren!

Google foto’s is de plek om al uw zomerfoto’s veilig op te slaan en te bewaren!

Google Foto’s is de app die elke levensgenieter nodig heeft. Zeker met de heerlijke zomermaanden voor de deur is het tijd om uw camera uit de kast te halen, de natuur in te gaan, een relaxt dagje aan het strand te liggen, of een bezoek te brengen aan een gezellig pittoresk dorpje. De door u gemaakte foto’s van deze heerlijke uitjes, geven u de kans om deze fijne dagen nog heel vaak te herbeleven. Uiteraard is het wel zaak dat u de gemaakte foto’s op een veilige plek bewaard.

Uw foto’s veilig bewaard

Met de Google Fotos app kunt u al uw foto’s opslaan op de servers van Google. Dit betekent dat wanneer u uw camera verliest, of als uw camera in het water valt, uw foto’s niet verloren gaan. Niet alleen zorgt Google Foto’s voor een veilige plek, maar biedt Google Foto’s ook extra mogelijkheden. Zo kunt u uw albums delen met wie u dat wilt en kunnen deze, personen, als u dat toestaat, ook foto’s uploaden in deze albums. Op deze manier heeft u gezamenlijk, toegang tot de meest actuele foto’s van elkaar. De Google Foto’s app, biedt tevens een aantal handige tools om uw foto’s te sorteren.

Google Foto’s is de app die elke levensgenieter nodig heeft. Zeker met de heerlijke zomermaanden voor de deur is het tijd om uw camera uit de kast te halen, de natuur in te gaan, een relaxt dagje aan het strand te liggen , of een bezoek te brengen aan een gezellig pittoresk dorpje. De door u gemaakte foto’s van deze heerlijke uitjes, geven u de kans om deze fijne dagen nog heel vaak te herbeleven. Uiteraard is het wel zaak dat u de gemaakte foto’s op een veilige plek bewaard.

Al uw foto’s veilig bewaard in de cloud.

Met de Google Fotos app kunt u al uw foto’s veilig opslaan in de cloud. Dit betekent dat wanneer u uw camera verliest, of als uw camera in het water valt, uw foto’s niet verloren gaan. Niet alleen zorgt Google Foto’s voor een veilige plek, maar biedt Google Foto’s ook extra mogelijkheden. Zo kunt u uw albums delen met wie u dat wilt en kunnen deze, door u gekozen personen ook foto’s uploaden in deze albums. Op deze manier hebben jullie altijd de meest actuele foto’s van elkaar. De Google Foto’s app, biedt tevens een aantal handige tools om uw foto’s te sorteren.

Google foto’s nieuwste ontwikkelingen

In mei 2017  heeft Google de nieuwste ontwikkelingen gepresenteerd. Tijdens deze persconferentie kwam Google Foto’s ook ruimschoots aan bod. Er staan veel nieuwe ontwikkelingen gepland voor de app. Zo bestaat de mogelijkheid om je foto’s te archiveren. Dat betekent dat je de foto’s niet verwijdert, maar ze slechts verbergt in een overzichtelijke, gearchiveerde map.

Google foto's

Daarnaast heeft de Google, Lens gepresenteerd. Google Lens kan antwoorden geven op vragen die je hebt tijdens bijvoorbeeld een wandeling. Stel je loopt door een veld vol bloemen en je ziet er één waarvan je de naam niet weet, dan kan Google Lens dit voor je aangeven. Google lens is ook in staat om je te helpen bij het maken van keuzes. Als je bijvoorbeeld over straat loopt en je hebt zin in een hapje eten, dan kun je jouw camera richten op verschillende restaurants. In je scherm kun je dan zowel de menukaart zien, maar ook andere relevante informatie zoals bijvoorbeeld geplaatste recensies.

Door | 2017-08-18T09:22:44+00:00 9 juni 2017|Blog|Reacties uitgeschakeld voor Google foto’s is de plek om al uw zomerfoto’s veilig op te slaan en te bewaren!

About the Author:

Chris Koeling
Vanuit mijn rol als hoofd automatisering veel contact gehad met diverse bedrijven. Hierbij gemerkt dat er behoefte is aan ondersteuning op automatiseringsgebied. Zonder grote investeringen toch gebruik maken van de nieuwste technologieën is een veel gehoorde wens binnen het Mkb. Mijn service gerichte werkwijze en jaren lange kennis op dit gebied heeft voor mij de doorslag gegeven om voor mijzelf te beginnen. Hierbij moet voor mij de klant centraal staan en de oplossing aansluiten bij de huidige technologie. Google Analytics | projectmanagement | Cloud oplossingen