Home » Google Translate maakt grote stappen

Google Translate maakt grote stappen

Google Translate maakt grote stappen in de Nederlandse taal

Google Translate is voor veel mensen niet meer weg te denken uit hun leven. Zo wordt het gebruikt bij het bestellen van eten in Thailand, achter in de Duits lessen, tijdens het flirten met je grote liefde uit Italië en zo zijn er nog talloze voorbeelden. Per maand heeft Google Translate een miljard gebruikers. Maar Translate wordt niet alleen gebruikt door toeristen of leerlingen achter in de klas. Veel bedrijven werken steeds meer met Google Translate, bijvoorbeeld bij het maken van offertes in het Engels of tijdens het voorbereiden van presentaties.

Vanaf nu heeft Google Translate een grote stap genomen in het vertalen van Engels naar Nederlands en andersom. Deze grote verbetering bereiken ze door te leren van de mens! Even uitgelegd: de vertalingsmachine leert beter te vertalen door simpelweg te kijken naar menselijke grammatica, ze bestuderen deze grammatica en passen dit vervolgens zelf weer toe. Dit betekent dat het systeem nooit uitgeleerd is en zich zelf steeds blijft aan passen aan onze menselijke grammatica. Ook kunnen andere Europese talen beter worden vertaalt zolang de bron taal Engels is.

Voorbeeld van de nieuwe vertaling

Originele Engelse tekst

Koel ICT is an Online Marketing office where everyone welcome is and are greeted with a warm heart. A few examples of what we produce are stunning websites, excellent SEO, beautiful SEA campaigns and a lot more. Chris Koeling and his colleagues are always ready to help you with every problem. If you are ever in the need of new customers or a new website, don’t hesitate and give us a call.

Oude Nederlands vertaling

Koel ICT is een online marketing bureau iedereen is welkom en wordt begroet met een warm hart. Een paar voorbeelden van wat ze produceren zijn prachtige websites, uitstekende SEO, mooie SEA campagnes en veel meer. Chris Koeling en zijn collega’s zijn altijd klaar om u te helpen met elk probleem. Als je ooit in de behoefte aan nieuwe klanten of een nieuwe website, aarzel dan niet en bel ons.

Nieuwe Nederlands vertaling

Koel ICT is een Online Marketing kantoor waar iedereen welkom is en met een warm hart begroet wordt. Enkele voorbeelden van wat we produceren zijn prachtige sites, uitstekende SEO, mooie SEA campagnes en nog veel meer. Chris Koeling en zijn collega’s zijn altijd bereid om u te helpen bij elk probleem. Als u ooit nieuwe klanten of een nieuwe website nodig heeft, aarzel dan niet en bel ons.

Door | 2017-08-03T14:59:48+00:00 24 april 2017|Blog|Reacties uitgeschakeld voor Google Translate maakt grote stappen

About the Author:

Chris Koeling
Vanuit mijn rol als hoofd automatisering veel contact gehad met diverse bedrijven. Hierbij gemerkt dat er behoefte is aan ondersteuning op automatiseringsgebied. Zonder grote investeringen toch gebruik maken van de nieuwste technologieën is een veel gehoorde wens binnen het Mkb. Mijn service gerichte werkwijze en jaren lange kennis op dit gebied heeft voor mij de doorslag gegeven om voor mijzelf te beginnen. Hierbij moet voor mij de klant centraal staan en de oplossing aansluiten bij de huidige technologie. Google Analytics | projectmanagement | Cloud oplossingen