Home » Netwerkbeurs Steenwijkerland Gratis Toegang

Netwerkbeurs Steenwijkerland Gratis Toegang

Bezoek ons op de Netwerkbeurs Steenwijkerland en maak kans op een unieke online marketing ervaring T.W.V. €350! 

Netwerkbeurs Steenwijkerland

Op de Netwerkbeurs Steenwijkerland komen verschillende bedrijven vanuit Steenwijk en omgeving. De bedrijven zullen hier hun producten en diensten vertonen aan geïnteresseerd publiek. Bent u altijd op zoek naar het beste en wilt u graag uw bedrijf innoveren met het nieuwste wat de markt te bieden heeft? Dan is deze Netwerkbeurs Steenwijkerland een kans die u niet mag mislopen.

Uw uitnodiging

Wij nodigen u graag uit voor de Netwerkbeurs Steenwijkerland. Wij mogen 100 gratis kaarten weggeven, wees er snel bij. U kunt zich met de kortingscode #koelict gratis aanmelden. De Netwerkbeurs Steenwijkerland is het aangewezen moment om  in contact te komen met het bedrijfsleven uit Steenwijkerland. En vooral willen wij u graag ontmoeten en kennis laten maken met online marketing. Het topje van de online marketing ijsberg waarmee wij u graag kennis willen laten maken zijn onder andere zoekmachineoptimalisatie (SEO) en online adverteren (SEA).

Openingstijden:

vrijdag 24 maart – 14.00 uur tot 21.00 uur
zaterdag 25 maart – 10.00 uur tot 16.00 uur

Gratis toegang met kortingscode #koelict
Netwerkbeurs Steenwijkerland

Ons bureau biedt u graag uw eigen gratis toegangskaart aan. Via de kortingscode #koelict kunt u uw gratis toegangskaart aanvragen. Vul deze code in op de website van de beurs. Met deze kaart(en) heeft u gratis toegang tot de Netwerkbeurs Steenwijkerland en al het spektakel wat zich daar plaats vind. Bovendien maakt iedere bezoeker kans op een tastbare online marketing tool ter waarde van maar liefst €350,-! Koel ICT ziet uit naar de beurs en wij ontmoeten u graag!

Gratis toegang met kortingscode #koelict

Adresgegevens

Stationsplein 1
8331 GM
Steenwijk

Nog niet zo bekend in Steenwijk? Geen probleem, Met onderstaande plattegrond kunt u altijd uw weg vinden naar de Netwerkbeurs Steenwijkerland. Leuk offline feitje, mocht u voor de deur staan van De Meenthe dan kunt u zich omdraaien en dan ziet u het pand Koel ICT.

Door | 2017-08-03T14:59:49+00:00 9 maart 2017|Blog|Reacties uitgeschakeld voor Netwerkbeurs Steenwijkerland Gratis Toegang

About the Author:

Chris Koeling
Vanuit mijn rol als hoofd automatisering veel contact gehad met diverse bedrijven. Hierbij gemerkt dat er behoefte is aan ondersteuning op automatiseringsgebied. Zonder grote investeringen toch gebruik maken van de nieuwste technologieën is een veel gehoorde wens binnen het Mkb. Mijn service gerichte werkwijze en jaren lange kennis op dit gebied heeft voor mij de doorslag gegeven om voor mijzelf te beginnen. Hierbij moet voor mij de klant centraal staan en de oplossing aansluiten bij de huidige technologie. Google Analytics | projectmanagement | Cloud oplossingen