Home » Over ons
Over ons 2017-09-08T14:31:56+00:00

Koel ICT helpt u met al uw ICT taken

Koel ICT (Cool ICT) wil ondernemers graag in staat stellen om vooral met ondernemen en klanten bezig te zijn. Wij nemen uw ICT taken over of richten deze efficiënt voor u in. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Google Apps for Work / G-Suite
  • Google Analytics en SEO
  • Google AdWords
  • Webshops en websites bouwen
  • Domeinhosting
  • SSL beveiligingscertificaten
  • IT outsourcing
  • IT projectmanagement

Koel ICT werkt samen met gerenommeerde ICT bedrijven in binnen- en buitenland, waardoor wij  u een juiste en betaalbare oplossing kunnen bieden.

0%
Betrokkenheid
0%
Klantvriendelijkheid
0%
Specialisten
0%
Humor

Het Koel ICT Team

Chris Koeling
Chris KoelingInternet specialist
Chris is de oprichter van Koel ICT en heeft jarenlange ervaring als Hoofd Automatisering bij grote organisaties, zoals De Zaak. Hij is gespecialiseerd in Google Apps for Work, AdWords, SEO, IT oursourcing en projectbegeleiding. Bovendien spitst hij zich ook toe op het bouwen van websites en webshops.
Gerard Schonewille
Gerard SchonewilleOnline Marketeer
Gerard heeft meerdere jaren ervaring opgedaan in de verschillende disciplines van marketing. Zijn kwaliteiten zijn het creatief bedenken en vervolgens uitvoeren van verschillende marketingactiviteiten zowel online als offline. Hierbij weet hij goed overzicht te houden en hij werkt hierbij resultaatgericht naar doelstellingen toe. Online marketing en de Cloud zijn voor Gerard gesneden koek.
Michèle van Ee
Michèle van EeCloud specialist
Michele van Ee is in juni 2016 gestart bij KOEL-ICT. Na haar functie als buitendienst Adviseur in 2010 bij Axent/Aegon is het ondernemerschap op haar pad gekomen. Als zij binnenkomt, ontstaat er beweging. Michele is een energieke, creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Zij wil graag authentiek zijn en zij is leergierig. De cloud, relatiebeheer, online marketing en zoekmachineoptimalisatie zijn haar vakgebieden.
Bertha van Dijk
Bertha van DijkOnline Marketeer