Home » Voorbeeldweergave verbeteringen Google

Voorbeeldweergave verbeteringen Google

De Google Drive voorbeeldweergave functie is een manier om snel een voorbeeld weer te geven van bestanden die meestal geopend worden in Microsoft Office, Adobe Acrobat of foto-editors. Deze functie is te gebruiken bij Gmail, Inbox en Google Drive. Een voorbeeld weergave van een bestand is een handig en werkt in een breed scala van bestanden. Vanaf deze week gaat Googe een aantal verbeteringen doorvoeren om de voorbeeldweergave eenvoudiger en gebruiksvriendelijker te maken:

Schoner beeldscherm: Knoppen en werkbalken verdwijnen automatisch als ze niet gebruikt worden. Wanneer met de muis bewogen wordt over de plaatsen waar normaal gesproken deze knoppen zitten verschijnen de verschillende functies weer (zie onderstaand voorbeeld).

Voorbeeld weergave Google Drive

Inzoomen nu ook bij spreadsheet: Wanneer spreadsheet-bestanden worden bekenen in Drive bestaat nu de mogelijkheid om in en uit te zoomen op specifieke cellen. Dit vormt een aanvulling op eerder gelanceerde verbeteringen van Google. Zoom knoppen zijn nu gemakkelijker te vinden en afbeeldingen en documenten kunnen groter gezoomd worden dan voorheen.

Voorbeeld weergave Google Drive

Bron: Google.com

Door | 2017-08-03T14:59:49+00:00 8 augustus 2016|Blog, Google nieuws|0 Reacties

About the Author:

Gerard heeft meerdere jaren ervaring opgedaan in de verschillende disciplines van marketing. Zijn kwaliteiten zijn het creatief bedenken en vervolgens uitvoeren van verschillende marketingactiviteiten zowel online als offline. Hierbij weet hij goed overzicht te houden en hij werkt hierbij resultaatgericht naar doelstellingen toe.

Geef een reactie