Werken in de cloud

Home » Werken in de cloud
Werken in de cloud 2017-08-03T14:59:46+00:00

Google apps for businessIs uw bedrijf klaar voor de cloud? Onafhankelijk van werkplek en/of apparaat kunt u altijd bij uw documenten en email. Met collega’s aan hetzelfde project en/of document werken. Dit alles voor een vast bedrag per jaar van € 40,- per gebruiker. Koel IT kan voor u de eenmalige inrichting in de cloud verzorgen en de gebruikers binnen uw bedrijf opleiden. In een zeer korte tijd kunt ook u gebruik maken van alle voordelen van de cloud.

  • Altijd werken met de meest recente software
  • Uw eigen bedrijfsnaam in het email adres. Voorbeeld: @koelit.nl
  • Geen kosten voor de aanschaf van softwarelicenties
  • Online en offline aan uw documenten werken

Word een van de 5 miljoen bedrijven die Google Apps al gebruikt

Google Apps is een op de cloud gebaseerd productpakket waarmee u en uw team vanaf elk apparaat en op elke locatie verbinding kunnen maken en werk kunnen verzetten. U kunt Google Apps eenvoudig configureren, gebruiken en beheren zodat u effieciënter en daardoor nog effectiever kunt werken. Koel IT is reseller van Google Apps en kan u helpen met het inrichten van de gehele omgeving.

Apps die geschikt zijn voor uw bedrijf

Gmail: Geniet van e-mail met de zoekfunctie van Google, tot 30 GB opslagruimte, offline ondersteuning, aangepaste e-mailadressen en nog veel meer.

Google Agenda: Plan vergaderingen op tijden die voor iedereen uitkomen, ontvang herinneringen voor afspraken en deel agenda’s.

Google Drive: Met Google Drive kunt u uw bestanden opslaan in de cloud, delen met wie u maar wilt en openen vanaf elke locatie.

Google Documenten: Maak, deel en werk met uw hele team in realtime aan documenten.

Bladen: Beheer spreadsheetgegevens sneller met reacties in discussie-indeling en met grafieken die u met één klik kunt bewerken.

Presentaties: Maak samen presentaties en sluit video’s in zonder ooit nog te hoeven opslaan.